Bedrijf opnemen in het register

Wanneer u in het bezit bent van een geldig ISO certificaat kunt u zich aanmelden om uw certificaat op te laten nemen in ons register. Na aanmelding ontvangt u van ons een directe link om uw bedrijf te registreren. Wij vragen ook een kopie van het ISO certificaat op om de opgegeven gegevens te verifiëren. Op deze wijze streven wij naar een nauwkeurig en actueel register.

Op deze pagina kunt u lezen waarom het zo belangrijk is om uw certificaat te laten opnemen in ons landelijk onafhankelijke register.

Hoe verschijnt uw bedrijf in het register?

Alle gegevens die u ons toestuurt, verschijnen op uw eigen bedrijfspagina in ons register. Uitzondering hierop zijn uw certificaat en persoonsgegevens (tenzij u daarvoor expliciet toestemming geeft).

Bij aanmelding vragen wij om het volgende:

  • Bedrijfsnaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Website
  • Contactpersoon + e-mailadres (deze worden niet openbaar gemaakt).
  • Scope
  • Branche(s)
  • Certificaatgegevens (via certificaat upload. Dit bestand verschijnt niet openbaar)

Hoe completer u uw gegevens aanlevert, hoe beter uw bedrijf daarmee vindbaar is in het register en via zoekmachines als Google.

Vind hier een voorbeeld van een volledige registratie.

Registratie overeenkomst

Wij gaan met u een registratieovereenkomst aan voor minimaal een (1) jaar. Telkens, zonder wederopzegging, verlengt deze stilzwijgend een (1) maand voor de einddatum voor weer een jaar.

De registratiekosten factureren we in januari van elk jaar, per email. Indien uw bedrijf zich in een andere maand aanmeldt, dan ontvangt u een factuur tot en met 31 december van dat jaar. De vervolgjaren zullen we factureren in januari.

De registratiekosten stellen we ieder jaar opnieuw vast. Kijk voor meer informatie op onze pagina kosten registratie.

Uw bedrijf aanmelden

Hieronder kunt u simpel en snel uw bedrijf bij ons aanmelden. Wij nemen na ontvangst van uw verzoek binnen twee werkdagen contact met u op om uw registratie door te voeren.