Bedrijf opnemen in het register

Wanneer u in het bezit bent van een geldig ISO certificaat kunt u zich aanmelden om uw certificaat op te laten nemen in ons register. Na aanmelding ontvangt u van ons een directe link om uw gegevens in te vullen. In de meeste gevallen vragen wij ook een kopie van het ISO certificaat op, om de opgegeven gegevens te verifiëren. Op deze wijze streven wij naar een nauwkeurig en actueel register.

Registratieovereenkomsten worden aangegaan voor minimaal 1 jaar en worden telkens zonder wederopzegging, voorafgaand aan 1 maand voor de einddatum stilzwijgend verlengd met een jaar. U ontvangt hiervoor automatisch per jaar een factuur per e-mail. De registratiekosten worden in januari van elk jaar gefactureerd. Indien uw bedrijf zich in een andere maand heeft aangemeld, dan ontvangt u een factuur tot en met 31 december van dat jaar. De vervolgjaren zullen zoals gezegd worden gefactureerd in januari.

De registratiekosten worden ieder jaar opnieuw vastgesteld. Kijk voor meer informatie op onze pagina kosten registratie.

Op deze pagina kunt u lezen waarom het zo belangrijk is om uw certificaat te laten opnemen in een landelijk onafhankelijk register.

Uw bedrijf registreren

Rechts kunt u simpel en snel uw bedrijf registreren. Wij nemen na ontvangst van uw verzoek binnen 5 werkdagen contact met u op.