Laatste nieuws

Performance – 19-03-2019

We zijn inmiddels alweer drie weken verder en hebben mooie stappen gezet. Zo is de informatie op de site aangevuld en de navigatie verbeterd. Ook is een belangrijke mogelijkheid gecreëerd voor bedrijven om hun certificaatregistratie te ‘verrijken’. Dat verrijken bestaat uit het kunnen vrijblijvend toevoegen van specifieke bedrijfsgegevens, zoals plaats, scope, branche en website, waarmee de vindbaarheid direct vergroot.

Overname – 01-03-2019

Op 1 maart 2019 is ISO Register overgenomen door ISOscout. We blijven de naam ISO Register aanhouden, en er verandert verder niets voor u.
Sterker nog, dankzij de overname is een sterker en breder platform ontstaan wat nog beter inspeelt op de wereld van certificaatregistratie.
Daarnaast zullen in de loop van dit jaar enkele updates plaatsvinden, waarmee onder andere de vindbaarheid van certificaten vergroot zal worden.
Meer nieuws volgt, we houden u graag op de hoogte.

Jaarbijdrage 2019 – 10-12-2018

In de week van 10 december wordt de jaarbijdrage voor 2019 gefactureerd. Normaliter ontvangt u op de vervaldatum een factuur voor de nieuwe periode. Echter heeft ISO Register besloten om de facturatie slechts 1 keer per jaar te verwerken. In december ontvangt u de factuur voor het nieuwe jaar. Heeft u reeds registratiekosten betaald voor 2019, dan verrekenen wij dit bedrag met de nieuwe bijdrage.

Nieuwe website – 31-10-2018

De website van ISO Register was sterk verouderd en was dus toe vernieuwing. Met trots presenteren wij u de nieuwe website die op veel fronten sterk is verbeterd. Wij willen u van informatie voorzien, maar misschien wel het meest belangrijk; het register is compleet vernieuwd en verbeterd. U zoekt eenvoudig door het register naar ISO gecertificeerde bedrijven en instellingen. Door een uitgebreide zoekcriteria hebt u meer mogelijkheden om het betreffende bedrijf te vinden.