Zomer en vakantie

Zomer en vakantie – 19-07-2019

De meesten van ons zijn met vakantie, al geweest of mogen nog. De zomer en vakantie zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Het is een feest voor gezin, familie en vrienden. We kijken meestal met verlangen uit naar onze vakantiebestemming en hebben al enige tijd van voorpret achter de rug.

Die welverdiende vakantie is hard nodig, want we zijn drukker dan ooit. De welvaart van onze bloeiende economie is dagelijks merkbaar en vergt veel van ons. Gelukkig zijn de mogelijkheden ongekend dankzij de hedendaagse techniek. Zaken die voorheen onmogelijk of onbereikbaar bleken, zijn dat nu wel dankzij vele ontwikkelingen in de wereld.
Continu veranderen en ontwikkelen is een proces wat zich vaak onbewust dagelijks in ons directe leven afspeelt. Dit proces lijkt veel op ISO 9001 met betrekking tot ‘continu verbetering’.  Het is eigenlijk zo gewoon en simpel als je er op deze manier naar kijkt, en zo hoort het ook te zijn.
Wetende dat het gewoon en simpel is, word je dan niet nieuwsgierig naar wat ISO 9001 voor een organisatie kan betekenen? Vooral als en hoe je dat bewust toe gaat passen en een (gewone) rol laat spelen binnen de processen van je organisatie?
Nieuwsgierig geworden naar ISO 9001 certificering? Laat u eens informeren door een van de adviesbureaus of certificatie instellingen.

We wensen u een prettige vakantie toe!
Het team van ISO Register