Bedrijf en ISO certificaat aanmelden

Wanneer u in het bezit bent van een geldig ISO certificaat kunt u zich aanmelden om uw certificaat op te laten nemen in ons register. Na aanmelding ontvangt u van ons een link om uw bedrijf en ISO certificaat/ certificaten te registreren. Wij vragen ook een kopie van het certificaat op om de opgegeven gegevens te verifiëren. Op deze wijze streven wij naar een nauwkeurig en actueel register.

Op deze pagina kunt u lezen waarom het zo belangrijk is om uw certificaat te laten opnemen in ons landelijk onafhankelijke ISO register.

Meld uw bedrijf bij ons aan

Meld uw bedrijf hieronder simpel en snel bij ons aan. Wij nemen na ontvangst van uw verzoek binnen 24 uur per email contact met u op om uw ISO certificaat registratie door te zetten.

Hoe verschijnt uw bedrijf en ISO certificaat in het register?

Alle gegevens die u ons toestuurt, verschijnen op uw eigen bedrijfspagina in ons register. Uitzondering hierop zijn uw geüploade ISO certificaat en persoonsgegevens (tenzij u daarvoor expliciet toestemming geeft).

Bij aanmelding vragen wij om het volgende:

  • Bedrijfsnaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Website
  • Contactpersoon + e-mailadres (deze worden niet openbaar gemaakt).
  • Scope
  • Branche(s)
  • Certificaatgegevens (via certificaat upload. Dit bestand zelf verschijnt niet openbaar)
    > Norm, ingangsdatum, certificaatnummer

Hoe completer u uw gegevens aanlevert, hoe breder uw bedrijf en certificaatgegevens vindbaar zijn in het register en via zoekmachines als Google.

Vind hier een voorbeeld van een volledige registratie.

Registratie overeenkomst

Wij gaan met u een registratieovereenkomst aan voor minimaal een (1) jaar. Telkens, zonder wederopzegging, verlengt deze stilzwijgend een (1) maand voor de einddatum voor weer een jaar.

De registratiekosten factureren we in januari van elk jaar, per email. Indien uw bedrijf zich in een andere maand aanmeldt, dan ontvangt u een factuur tot en met 31 december van dat jaar. De vervolgjaren zullen we factureren in januari.

De registratiekosten stellen we ieder jaar opnieuw vast. Kijk voor meer informatie op onze pagina kosten registratie.