Overzicht Certificatie Instellingen

Binnen Nederland is er een groot aantal certificatie instellingen actief. Hierbij vermelden wij u een overzicht van certificatie instellingen die aangesloten zijn bij isoregister.nl.

Let op! ISO Register hanteert geen beoordelingscriteria met betrekking tot de aangesloten instellingen. Wij adviseren u om een offerte bij meerdere instellingen aan te vragen en zodoende het aanbod, zegge de reacties die u krijgt, zelf te vergelijken.

Lijst met Certificatie Instellingen

Aboma Certificering B.V. - Ede

Aboma Certificering

Aboma Certificering is thuis in Arbeidsomstandigheden, Kwaliteit en/of Milieu en verzorgt dit landelijk bij elk type organisatie. Om u een voorbeeld te geven; wij verzorgen een VCA*-certificering bij een kleinschalig metselbedrijf of een CO²-certificering bij een middelgroot transportbedrijf. Ook zetten wij onze kennis in bij de ISO 9001-certificering voor een producent van brandweervoertuigen en bij het Noord/Zuidlijn-project.

Kunt u de kwaliteit van uw diensten of producten aantonen wanneer een opdrachtgever dit vraagt? Met een onafhankelijk certificaat op het gebied van Arbeidsomstandigheden, Kwaliteit en/of Milieu van Aboma Certificering zit u in elk geval goed.

Bedrijfslogo  logo aboma certificering ede
Bedrijfsnaam Aboma Certificering B.V.
Adres Maxwellstraat 49A
6716 BX Ede
Telefoon +31 (0)318691920
E-mail administratie@abomacertificering.nl
Website http://www.abomacertificering.nl

Brand Compliance B.V. - ’s-Hertogenbosch

Brand Compliance B.V.

Brand Compliance is een certificerende instelling die de betrouwbaarheid van organisaties zichtbaar maakt voor de buitenwereld. Zodat klanten, leveranciers of andere belanghebbenden weten met wie zij te maken hebben. En met een gerust hart zaken kunnen doen.
Wij streven naar stabiele groei en optimale klanttevredenheid. Het moet vanzelfsprekend zijn dat klanten bij ons terugkomen. En dat zij ons actief van harte aanbevelen bij andere organisaties. Zodat zij daarmee ónze betrouwbaarheid zichtbaar maken voor de buitenwereld.

Bedrijfslogo
Bedrijfsnaam Brand Compliance B.V.
Certificeert tegen ISO 9001
ISO 27001
NEN 7510
HKZ
Adres Hambakenwetering 8D2
5231 DC ‘s-Hertogenbosch
Telefoon +31 (0)73 782 01 56
E-mail info@brandcompliance.com
Website https://brandcompliance.com/

BSI Group The Netherlands - Amsterdam

BSI Group The Netherlands

BSI Group is een wereldwijde, onafhankelijke certificerende instelling die organisaties ondersteunt om bedrijfsprestaties te verbeteren en uitmuntendheid te creëren. Als grondlegger van de ISO norm en het eerste normalisatie-instituut ter wereld bedient BSI vanuit 90 kantoren in 31 landen ruim 84.000 klanten verdeeld over 193 landen. BSI is in Nederland geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie (RvA).

BSI kan organisaties certificeren tegen een uiteenlopend aantal ISO normen waaronder de meest bekende normen ISO 9001 Kwaliteitsmanagement, ISO 14001 Milieumanagement, ISO 27001 Informatiebeveiliging en ISO 45001 G&VW-Managementsysteem. Als Notified Body biedt BSI Nederland ondersteuning aan organisaties door onder meer certificatie van Medische Hulpmiddelen en CE Markering. Om organisaties te helpen in de voorbereiding op het certificatietraject en in het onderhouden van het managementsysteem organiseert BSI een diversiteit aan trainingen over ISO normen.

De experts van BSI beschikken over ruime ervaring in het uitvoeren van audits bij organisaties van diverse grootte en afkomstig uit verschillende sectoren; van de ICT-sector en de gezondheidszorg tot aan de bouwsector en de voedingsmiddelenindustrie. Zij zijn bekend met de markt en de ontwikkelingen en begrijpen daardoor de processen in uw organisatie.

Bedrijfslogo logo bsi group netherlands amsterdam
Bedrijfsnaam BSI Group The Netherlands
Certificeert tegen ISO 9001
ISO 14001
ISO 27001
ISO 13485
ISO 45001
ISO 50001
ISO 55001
ISO 22301
ISO 22000
ISO 20000
ISO 19650
NEN 7510
ISO 31000
IATF 16949
AS/EN 9100
ISO 20121
VCA
SKU
ETSI
Adres John M. Keynesplein 9
1066 EP Amsterdam
Telefoon +31 (0)20-3460780
E-mail sales.nl@bsigroup.nl
Website http://www.bsigroup.nl

DigiTrust B.V. - Apeldoorn

DigiTrust B.V.

DigiTrust is in Nederland de toonaangevende audit-organisatie op het gebied van informatiebeveiliging en certificering. DigiTrust voert deze audits uit waarbij we goed kijken naar de context van úw organisatie en bijbehorende risico’s. DigiTrust heeft eigen frisse auditoren met gevoel voor de ondernemer.

Dankzij onze klantgerichte, praktische en heldere aanpak kunnen wij bogen op een uitstekende reputatie en een grote klanttevredenheid. We worden dan ook door steeds meer door gerenommeerde bedrijven en management consultants ingeschakeld.
DigiTrust heeft klanten in de IT business, telecom, overheid, zorg, financiële, verzekering en energie. En daar zijn we trots op.

***DigiTrust draagt bij aan een wereld waar informatie veilig is***

Bedrijfslogo
Bedrijfsnaam DigiTrust B.V.
Certificeert tegen ISO 27001
ISO 27017
ISO 27018
ISO 9001
NEN7510
NEN7512
NEN7513
BIO
MEDMIJ
Adres Jean Monnetpark 11
7336 BA Apeldoorn
Telefoon +31(0)88-2245600
E-mail info@digitrust.nl
Website http://www.digitrust.nl

DNV - Barendrecht

DNV

DNV laat d.m.v. managementsysteemcertificering, productcertificering, persoonscertificering, training, verificatie en assessments, organisaties en mensen beter functioneren. Wereldwijd heeft DNV 80.000 managementsystemen gecertificeerd. We kunnen u helpen met certificering tegen meer dan 80 standaarden zoals o.a. ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001, ISO 22000, ISO 50001, VCA, HKZ, NEN 7510.

Uw auditteam is voor minimaal 3 jaar aan uw organisatie verbonden. De auditoropleiding van DNV behoort tot de beste binnen onze branche. Ze spreken uw taal en kennen de behoeftes, gewoontes en de markt waarin u werkzaam bent. Ze begrijpen daardoor de relatie tussen uw bedrijfsdoelstellingen en de operationele processen van uw bedrijf. Dankzij hun kennis van de branche zijn ze in staat u waardevolle feedback te geven en de auditresultaten bieden u toegevoegde waarde, die u kunt gebruiken om uw managementsysteem te verbeteren.

Unieke auditmethode
Met de “Risk Based Certification” auditmethode heeft u de mogelijkheid om uw audit te verbreden, waardoor de audit verder gaat dan alleen het toetsen of u aan de norm voldoet. Voordelen van onze werkwijze voor uw organisatie: wij richten ons niet alleen op de eisen van de standaard, maar juist ook op de risicogebieden die invloed hebben op het resultaat van uw organisatie (van Compliance naar Excellence).

Hartelijk dank voor uw interesse in DNV en onze certificatiedienstverlening. We helpen u graag verder.

Bedrijfslogo
Bedrijfsnaam DNV – Business Assurance
Adres Zwolseweg 1
2994 LB Barendrecht
Telefoon +31(0)10-2922700
E-mail marcom@dnv.com
Website http://www.dnv.nl/certificering

EBN Certification B.V. - Dordrecht

EBN Certification B.V.

EBN Certification is een door de Raad voor Accreditatie (RvA) geaccrediteerde onafhankelijke certificerende instelling opgericht in 1999. Als onafhankelijke certificerende instelling hebben we een stabiele positie ingenomen in de markt van de bouw en industrie.

Ons onderscheidend vermogen is goede toegankelijkheid, hoge mate van klantvriendelijkheid, doel- en oplossingsgerichtheid en een constructief kritische houding. Dit respectvol uitgevoerd naar individuen en de managementsystemen waar wij de certificatie audits voor uitvoeren.

Bedrijfslogo logo EBN Certification Dordrecht
Bedrijfsnaam EBN Certification B.V.
Certificeert tegen ISO 9001
ISO 14001
CO2 prestatieladder
VCA 2017/6.0
VCU
Safety Culture Ladder
Adres Heliotroopring 1100
3316 KG Dordrecht
Telefoon +31 (0)78-2003400
E-mail info@ebncertification.nl
Website https://www.ebncertification.nl

Kiwa Nederland B.V. - Rijswijk

Kiwa Nederland

Kiwa behoort tot de wereldwijde top op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC). Met onze services voor certificering, inspectie, testing, training en consultancy zorgen we voor vertrouwen in de producten, services, processen, (management)systemen en medewerkers van onze klanten.

Bedrijfslogo logo Kiwa Rijswijk
Bedrijfsnaam Kiwa Nederland B.V.
Certificeert tegen Kiwa is een autoriteit in veel verschillende markten, van de bouw- en energiesector tot de watersector en de gezondheidszorg – en dat over de hele wereld. Wij kunnen u helpen met de toegang tot bepaalde markten. En we kunnen veel voor u certificeren, zoals de ISO 27001, ISO 14001, ISO 9001 en ISO 50001. Bekijk onze website voor meer informatie!
Adres Sir Winston Churchill-laan 273
2288 EA Rijswijk
Telefoon +31 (0)88 998 30 20
E-mail nl.sales.henc@kiwa.com
Website https://www.kiwa.com/nl/nl/diensten/certificering/

SKG-IKOB Certificatie - Geldermalsen

SKG-IKOB Certificatie

SKG-IKOB Certificatie tevens handelend onder de naam SKW Certificatie is in dé Nederlandse certificatie-instelling voor de bouw- en vastgoedsector, groot genoeg om toonaangevend te innoveren, klein genoeg om persoonlijk klantcontact en oprecht interesse in klanten te handhaven.

Wij werken voor producenten, leveranciers, uitvoerders en dienstverleners in de bouw en de gebouwde omgeving die zich aantoonbaar willen onderscheiden met een certificaat, keurmerk of label.

Hiervoor leveren wij een totaalpakket op het gebied van kwaliteit door het testen en certificeren van ontwerpen (attesten), producten, processen, diensten en managementsystemen. Op basis van ruim 50 jaar ervaring bieden wij ‘one-stop-shopping’ Wij werken klantgericht, betrouwbaar en modern. Wij streven naar duurzame klantrelaties. Wij hebben accreditaties voor systeem, product- inspectiecertificatie en voor laboratorium activiteiten. De regelingen en verrichtingen welke onder accreditatie vallen met hun scopes van accreditatie zijn gepubliceerd op de website van de RvA Onze medewerkers zijn inhoudelijk gepassioneerde experts. Daarnaast dagen wij ons uit tot het vergroten van eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap in de sterk verhardende branche en markt. Wilt u meer weten, bezoek onze websites of neem contact op via het vermelde emailadres of telefoonnummer.

Bedrijfslogo
Bedrijfsnaam SKG-IKOB Certificatie
Adres Poppenbouwing 56
4191 NZ Geldermalsen
Telefoon +31 (0)88-2440123
E-mail w.englebert@skw-certificatie.nl
Website http://www.skw-certificatie.nl

QualityMasters Certificering B.V. - Alblasserdam

QualityMasters Certificering

QualityMasters is een certificatie instelling op het gebied van ISO en MVO. Sinds 1996 ligt onze kracht in het bieden van diensten binnen het Midden- en Kleinbedrijf. We vinden het een groot voorrecht te mogen kijken in de keuken van een organisatie. Dat voorrecht stelt ons in staat om daadwerkelijk van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor de organisatie waar we op bezoek zijn.

“De meeste organisaties hebben al een vorm van documentatie, waarmee het grootste deel van een norm ingevuld kan worden. De belangrijkste slag die gemaakt wordt met ISO, is het structureren van de gegevens, dat levert inzicht op. Door die gegevens te analyseren en evalueren, gaan die ook nog eens zinvolle stuurinformatie opleveren. En dan wordt certificeren leuk!”

Bedrijfslogo logo qualitymasters certificering alblasserdam
Bedrijfsnaam QualityMasters Certificering B.V.
Certificeert tegen ISO 9001
ISO 14001
ISO 45001 (OHSAS 18001)
ISO 22000
ISO 27001
ISO 13485
MVO Matrix
Adres Edisonweg 10-104
2952 AD Alblasserdam
Telefoon +31 (0)78-3030060
E-mail dik.roeland@qualitymasters.com
Website http://www.qualitymasters.com