Overzicht Certificatie Instellingen

Binnen Nederland zijn er een groot aantal certificatie instellingen actief. Hierbij vermelden wij u een overzicht van certificatie instellingen die bekend zijn bij ISO Register.nl.

Wij adviseren u bij het maken van een keuze meerdere offertes aan te vragen, maar ook klanten van de betreffende certificatie instellingen te bellen om hun ervaringen te vragen.

Lijst met certificatie instellingen

AJA Registrars B.V. - Giessen

AJA Registrars B.V.

AJA Registrars BV is een onafhankelijke certificerende instelling met internationale accreditaties, waaronder RvA accreditatie voor VCA en UKAS accreditatie voor ISO9001 en ISO14001. VCU certificaten worden na een succesvolle certificatie audit in eigen beheer uitgegeven.

Via de directe link met het Europese hoofdkantoor van AJA Registrars in Groot-Brittannië wordt de connectie gelegd met een wereldwijd netwerk van certificerende instellingen.

AJA Opereert momenteel in 29 landen.

AJA Registrars maakt uitsluitend gebruik van zeer ervaren en praktische auditoren welke op een objectieve wijze het management systeem toetsen aan de normen.

Naast certificeren biedt AJA Registrars een aantal praktische trainingen aan op het gebied van normkennis, interne audits en leadauditor trainingen.

Bedrijfslogo
Bedrijfsnaam AJA Registrars B.V.
Adres Industrieweg 30
4283 GZ GIESSEN
Telefoon 0180 – 469 956
Website www.aja.nl

BSI Group - Amsterdam

BSI Group

Sinds de oprichting in 1901 is BSI Group uitgegroeid tot een toonaangevende, wereldwijde onafhankelijke organisatie voor certificering en beoordeling die klanten zekerheid biedt met op standaarden gebaseerde oplossingen.

Als het eerste nationale normalisatie-instituut ter wereld telt BSI Group ruim 2250 medewerkers in 50 vestigingen en 60.000 klantlocaties verspreid over meer dan 100 landen. BSI is in Nederland geaccrediteerd bij de Raad voor Accreditatie (RvA).

De dienstverlening van BSI Group richt zicht op:

•De ontwikkeling en verkoop van eigen, nationale en internationale standaarden
•Beoordeling en certificering van managementssystemen
•Certificering van producten en diensten
•Softwareoplossingen voor prestatiebeheer (Entropy)
•Verzorgen van trainingen waarmee de invoering van standaarden wordt ondersteund

Bedrijfslogo
Bedrijfsnaam BSI Group
Adres Thomas R. Malthusstraat 3c
1066 JR AMSTERDAM
Telefoon 020-3460780
Website https://www.bsigroup.com/nl-NL/