Overzicht Certificatie Instellingen

Binnen Nederland zijn er een groot aantal certificatie instellingen actief. Hierbij vermelden wij u een overzicht van certificatie instellingen die bekend zijn bij ISO Register.nl.

Wij adviseren u bij het maken van een keuze meerdere offertes aan te vragen, maar ook klanten van de betreffende certificatie instellingen te bellen om hun ervaringen te vragen.

Lijst met certificatie instellingen

BSI Group - Amsterdam

BSI Group

Sinds de oprichting in 1901 is BSI Group uitgegroeid tot een toonaangevende, wereldwijde onafhankelijke organisatie voor certificering en beoordeling die klanten zekerheid biedt met op standaarden gebaseerde oplossingen.

Als het eerste nationale normalisatie-instituut ter wereld telt BSI Group ruim 2250 medewerkers in 50 vestigingen en 60.000 klantlocaties verspreid over meer dan 100 landen. BSI is in Nederland geaccrediteerd bij de Raad voor Accreditatie (RvA).

De dienstverlening van BSI Group richt zicht op:

•De ontwikkeling en verkoop van eigen, nationale en internationale standaarden
•Beoordeling en certificering van managementssystemen
•Certificering van producten en diensten
•Softwareoplossingen voor prestatiebeheer (Entropy)
•Verzorgen van trainingen waarmee de invoering van standaarden wordt ondersteund

Bedrijfslogo
Bedrijfsnaam BSI Group
Adres Thomas R. Malthusstraat 3c
1066 JR AMSTERDAM
Telefoon 020-3460780
Website https://www.bsigroup.com/nl-NL/

DigiTrust B.V. - Apeldoorn

DigiTrust B.V.

Bedrijfslogo
Bedrijfsnaam DigiTrust B.V.
Adres Jean Monnetpark 11
7336 BA Apeldoorn
Telefoon 088-2245600
E-mail info@digitrust.nl
Website http://www.digitrust.nl

DNV GL - Barendrecht

DNV GL

DNV GL laat d.m.v. managementsysteemcertificering, productcertificering, persoonscertificering, training, verificatie en assessments, organisaties en mensen beter functioneren. Wereldwijd heeft DNV GL 80.000 managementsystemen gecertificeerd. We kunnen u helpen met certificering tegen meer dan 80 standaarden zoals o.a. ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001, ISO 22000, ISO 50001, VCA, HKZ, NEN 7510.

Uw auditteam is voor minimaal 3 jaar aan uw organisatie verbonden. De auditoropleiding van DNV GL behoort tot de beste binnen onze branche. Ze spreken uw taal en kennen de behoeftes, gewoontes en de markt waarin u werkzaam bent. Ze begrijpen daardoor de relatie tussen uw bedrijfsdoelstellingen en de operationele processen van uw bedrijf. Dankzij hun kennis van de branche zijn ze in staat u waardevolle feedback te geven en de auditresultaten bieden u toegevoegde waarde, die u kunt gebruiken om uw managementsysteem te verbeteren.

Unieke auditmethode
Met de “Risk Based Certification” auditmethode heeft u de mogelijkheid om uw audit te verbreden, waardoor de audit verder gaat dan alleen het toetsen of u aan de norm voldoet. Voordelen van onze werkwijze voor uw organisatie: wij richten ons niet alleen op de eisen van de standaard, maar juist ook op de risicogebieden die invloed hebben op het resultaat van uw organisatie (van Compliance naar Excellence).

Hartelijk dank voor uw interesse in DNV GL en onze certificatiedienstverlening. We helpen u graag verder.

Bedrijfslogo
Bedrijfsnaam DNV GL – Business Assurance
Adres Zwolseweg 1
2994 LB Barendrecht
Telefoon 010-2922700
E-mail marcom@dnvgl.com
Website http://www.dnvgl.nl/certificering

SKG-IKOB Certificatie - Geldermalsen

SKG-IKOB Certificatie

SKG-IKOB Certificatie tevens handelend onder de naam SKW Certificatie is in dé Nederlandse certificatie-instelling voor de bouw- en vastgoedsector, groot genoeg om toonaangevend te innoveren, klein genoeg om persoonlijk klantcontact en oprecht interesse in klanten te handhaven.

Wij werken voor producenten, leveranciers, uitvoerders en dienstverleners in de bouw en de gebouwde omgeving die zich aantoonbaar willen onderscheiden met een certificaat, keurmerk of label.

Hiervoor leveren wij een totaalpakket op het gebied van kwaliteit door het testen en certificeren van ontwerpen (attesten), producten, processen, diensten en managementsystemen. Op basis van ruim 50 jaar ervaring bieden wij ‘one-stop-shopping’ Wij werken klantgericht, betrouwbaar en modern. Wij streven naar duurzame klantrelaties. Wij hebben accreditaties voor systeem, product- inspectiecertificatie en voor laboratorium activiteiten. De regelingen en verrichtingen welke onder accreditatie vallen met hun scopes van accreditatie zijn gepubliceerd op de website van de RvA Onze medewerkers zijn inhoudelijk gepassioneerde experts. Daarnaast dagen wij ons uit tot het vergroten van eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap in de sterk verhardende branche en markt. Wilt u meer weten, bezoek onze websites of neem contact op via het vermelde emailares of telefoonnummer.

Bedrijfslogo
Bedrijfsnaam SKG-IKOB Certificatie
Adres Poppenbouwing 56
4191 NZ Geldermalsen
Telefoon 088-2440123
E-mail w.englebert@skw-certificatie.nl
Website http://www.skw-certificatie.nl